Implant dentar Timisoara

Servicii

Implant dentar

Vă confruntați cu problema edentației? Alegeți un implant dentar Timișoara pentru a vă redobândi zâmbetul mult dorit!

Implantul dentar este una dintre cele mai avansate tehnici de protetică dentară și reprezintă soluția ideală pentru înlocuirea dinților pierduți. Această lucrare protetică este un dispozitiv ce imită rădăcina naturală a unui dinte și are scopul de a sprijini o coroană sau o punte dentară. Cu ajutorul acestui dispozitiv medical, specialiștii Dental Repair & Protect au posibilitatea de a vă reda aspectul estetic și funcționalitatea danturii dumneavoastră. 

Avantajele unui implant dentar Timișoara 

Din ce în ce mai mulți pacienți preferă implanturile dentare în detrimentul metodelor clasice de înlocuire a dinților pierduți. Printre motivele care îi determină pe aceștia să apeleze la tratamentele de implantologie sunt: 

  • Aspectul natural – aspectul unui implant dentar Timișoara este extrem de asemănător cu cel al dinților naturali; 
  • Confortul – un implant dentar se simte și se comportă exact ca și un dinte natural, prin urmare oferă un confort sporit față de purtarea protezelor mobile clasice; 
  • Investiție de lungă durată – implantul dentar reprezintă cea mai durabilă metodă de înlocuire a dinților pierduți, durata de viață a acestuia putând ajunge chiar și la 30 de ani. 

Dacă doriți mai multe informații despre un implant dentar Timișoara, dar și despre serviciile noastre de profilaxie, estetică dentară sau pentru tratarea cariilor, vă rugăm să ne contactați!

Implant dentar Timisoara
Implant dentar Timisoara