Chirurgie dentara Timisoara

Servicii

Chirurgie dentara

În cadrul clinicii noastre, punem la dispoziție servicii de chirurgie dentara pentru tratarea problemelor dentare dificile. La Dental Repair & Protect, zâmbetul dumneavoastră este pe mâini bune! 

Ce presupun serviciile de chirurgie dentară?

Chirurgia dentară, sau dento-alveolară, după i se mai spune, permite tratarea unor afecțiuni mai complexe care ies din sfera stomatologiei generale. Printre situațiile care pot necesita o intervenție chirurgicală amintim extracțiile, chisturile maxilare, abscesele periosoase, adiție de os și nu numai. 

Sunt dureroase intervențiile de chirurgie dentară?

Datorită evoluției din ultimii ani a tehnologiei utilizate în stomatologie, dar și prin îmbunătățirea anestezicelor, procedurile de acest fel nu mai sunt așa de dureroase precum erau în trecut. Cu toate acestea, fiind vorba de intervenții chirurgicale, perioada de recuperare va fi una mai îndelungată, comparativ cu alte tratamente stomatologice, cum ar fi cele pentru disconforturile dentare și tratarea cariilor.

Pentru a evita apariția complicațiilor în timpul și după efectuarea procedurii, este important să respectați îndeaproape indicațiile specialiștilor Dental Repair & Protect.

Pe lângă intervențiile de chirurgie dentară, în cadrul clinicii Dental Repair & Protect vă punem la dispoziție servicii de stomatologie complete, printre care și estetică dentară, consultație stomatologică primară și de specialitate, protetică dentară, implant dentar și nu numai.

Chirurgie dentara Timisoara​
Chirurgie dentara Timisoara​