Servicii stomatologie

Servicii disponibile

Servicii de stomatologie Timișoara

La Dental Repair & Protect, ne dorim să vă oferim servicii de stomatologie Timișoara la cele mai ridicate standarde. Obiectivul echipei noastre de profesioniști, în frunte cu doamna Dr. Sîrbu, este cel de a vă pune la dispoziție cel mai bun tratament, potrivit pentru dorințele și nevoile dumneavoastră!

Consultație stomatologică primară și de specialitate

Consultație stomatologică primară și de specialitate

În cadrul consultațiilor stomatologice din cadrul clinicii noastre, medicii specialiști au posibilitatea de a analiza evoluția stării de sănătate a danturii dumneavoastră, depistând din timp semnele de apariție a afecțiunilor stomatologice.

Profilaxie dentară

Profilaxie dentară

Profilaxia dentară reprezintă cea mai eficientă metodă de prevenire a instalării bolilor stomatologice. O igienă riguroasă, însoțită de vizita periodică la medicul stomatolog pentru efectuarea procedurilor de profilaxie vor diminua semnificativ riscul de apariție a cariilor și a infecțiilor.

Estetică dentară

Estetică dentară

Procedurile de estetică dentară disponibile în cadrul clinicii noastre vă vor ajuta să obțineți un zâmbet impecabil.

Tratamente odontale

Tratamente odontale

Odontologia se ocupă cu analiza și tratarea cariilor, dar și a eventualelor fisuri sau distrofii dentare. În cadrul tratamentelor de odontologie, stomatologii noștrii vor reda proprietățile funcționale și estetice ale dinților afectați.

Tratamente endodontice și parodontologice

Tratamente endodontice și parodontologice

Tratamentul de canal reprezintă una dintre cele mai frecvente proceduri întâlnite într-un cabinet stomatologic. Specialiștii noștri vor înlătura infecția de la nivelul rădăcinii dintelui și vor combate afecțiunile parodontale.

Protetică dentară

Protetică dentară

Cu ajutorul tratamentelor avansate de protetică dentară disponibile în cadrul clinicii noastre, problema edentației nu mai trebuie să vă dea dureri de cap! Aflați mai multe despre tratamentele noastre de protetică dentară!

Tratamente ortodontice

Tratamente ortodontice

Ortodonția este o specializare a stomatologiei care se ocupă cu armonizarea și corectarea poziției dinților. Dacă sunteți în căutarea unui aparat dentar, medicii noștri vă vor ajuta să alegi tratamentul potrivit pentru dumneavoastră!

Chirurgie dentară

Chirurgie dentară

Cu ajutorul chirurgiei dentare, echipa de specialiști Dental Repair & Protect au posibilitatea de a trata afecțiuni complexe, care ies din sfera stomatologiei generale. Extracțiile sunt cea mai întâlnită formă de chirurgie dentară. Descoperă mai multe despre aceste proceduri!

Implant dentar

Implant dentar

Implantul dentar reprezintă una dintre cele mai avansate modalități de a combate problema edentației.