Protetica dentara Timisoara

Servicii

Protetica dentara

Bucurați-vă de un zâmbet perfect cu ajutorul serviciilor de protetica dentara Timișoara! În cadrul clinicii Dental Repair & Protect, vă ajutăm să scăpați de grija edentației cu lucrări protetice de calitate superioară! 

Tratamente de protetică dentară în Timișoara

Protetica dentară se preocupă cu restaurarea aparatului dento-maxilar, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Problema edentației este din ce în ce mai prezentă în viețile noastre, afectând în mod negativ sănătatea și stima de sine a celor ce se confruntă cu pierderea dinților. 

Datorită tehnicilor de protetică dentară din Timișoara, pacienții au posibilitatea de a-și redobândi zâmbetul prin înlocuirea dinților pierduți. În cadrul clinicii noastre, vă putem ajuta cu lucrări protetice fixe sau mobile, în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră. 

Tipuri de tratamente protetice

Printre cele mai utilizate tipuri de lucrări protetice efectuate de către specialiștii clinicii Dental Repair & Protect se numără coroanele, fațetele și înscrustațiile dentare, protezele și tratamentele de implantologie

Când apelăm la protetică dentară?

Medicii specialiști din cadrul clinicii noastre recomandă tratamentele protetice pacienților care se confruntă cu: 

  • Căderea dinților totală sau parțială;
  • Dinți ciobiți sau deteriorați pe o suprafață mai mare de 50%; 
  • Îngălbenirea dinților care nu poate fi ameliorată cu proceduri de estetică dentară.

Dacă vă confruntați cu una sau mai multe dintre situațiile menționate mai sus, contactați-ne cu încredere! 

Protetica dentara Timisoara
Protetica dentara Timisoara