Tratamente de odontologie pentru tratarea cariilor

Servicii

Tratamente de odontologie pentru tratarea cariilor

Aveți nevoie de ajutor pentru tratarea cariilor? Specialiștii clinicii Dental Repair & Protect vă stau la dispoziție! 

Ce reprezintă tratamentele de odontologie?

Odontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu tratarea cariilor, dar și a fisurilor sau a distrofiilor dentare. Riscul de apariție a complicațiilor este destul de ridicat în cazul leziunilor de acest fel, motiv pentru care recomandăm să faceți o vizită specialiștilor noștri cât mai curând dacă vă confruntați cu astfel de afecțiuni. 

La Dental Repair & Protect, vă punem la dispoziție tratamente de odontologie complete, atât pentru prevenirea cât și pentru tratarea cariilor. Efectuăm tratamente precum: 

  • Sigilarea șanțurilor și fosetelor la copii;
  • Obturații temporare de lungă durată pentru copii; 
  • Obturații fizionomice din compozit; 
  • Reconstrucții coronare; 
  • Fațetări directe din compozit.  

Cum poate fi prevenită apariția cariilor? 

Adoptarea unui stil de viață sănătos, împreună cu o igienă dentară riguroasă și efectuarea regulată a tratamentelor de profilaxie dentară alcătuiesc rețeta ideală pentru asigurarea sănătății zâmbetului dumneavoastră. 

Pe lângă tratamente de odontologie pentru tratarea cariilor, puteți apela la clinicii noastre și pentru servicii de stomatologie ce țin de sfera implantologiei, ortodonției, esteticii dentare sau chirurgiei dentare

Sănătatea zâmbetului dumneavoastră și al familiei reprezintă o prioritate pentru specialiștii clinicii noastre. Contactați-ne cu încredere! 

Dentist check up and repair tooth