Tratamente ortodontice

Servicii

Tratamente ortodontice

La Dental Repair & Protect, oferim tratamente ortodontice de înaltă calitate, potrivite pacienților de orice vârstă. 

Ortodonția reprezintă o ramură a stomatologiei care se focuzează pe armonizarea și corectarea poziției dinților. Problemele ortodontice își fac apariția, deseori, încă de la vârste fragede. Apelarea la tratamente ortodontice încă de la primele semne de malocluzie poate ușura procesul de corecție a danturii. Cu toate acestea, este bine de știut că acest tip de tratament poate fi urmat de pacienții de orice vârstă.  

Avantajele purtării unui aparat dentar 

Îmbunătățirea aspectului estetic al danturii reprezintă avantajul principal pe care îl oferă purtarea unui aparat dentar. Acest dispozitiv stomatologic contribuie la îndreptarea dinților poziționați necorespunzător, asigurând, astfel, o mușcătură corectă și echilibrată și un zâmbet sănătos. 

Ce fel de tratamente ortodontice sunt disponibile în clinica noastră?

De la mic la mare, vă așteptăm la clinica Dental Repair & Protect atunci când aveți nevoie de: 

  • Tratamente preventive; 
  • Tratament ortodontic interceptiv; 
  • Tratament ortodontic complex.

Specialiștii din cadrul clinicii Dental Repair & Protect vă pun la dispoziție servicii de stomatologie de calitate superioară, printre care și tratamente de profilaxie, estetică dentară, protetică, implant dentar, chirurgie dentară ș.a.m.d. Contactati-ne acum pentru o consultație stomatologică

Dentist with blue gloves holding tools - dental mirror and dental probe at the dental office