Consultație stomatologică primară și de specialitate

Servicii

Consultație stomatologică primară și de specialitate

Dacă a trecut ceva timp de la ultima consultație stomatologică, vă așteptăm la clinica Dental Repair & Protect! 

Sănătatea dentară joacă un rol important în buna funcționare a întregului nostru organism. Vizita periodică pentru o consultație stomatologică ar trebui să facă parte din rutina de îngrijire a fiecăruia dintre noi, pentru a putea urmări evoluția danturii noastre și pentru a putea depista la timp eventualele afecțiuni dentare. Cu toate acestea, multe persoane apelează la ajutorul specialiștilor doar atunci când apar disconforturile, moment în care deseori, este prea târziu. 

Cât de des ar trebui să mergeți la o consultație stomatologică? 

Aparatul oro-maxilo-facial este un ansamblu complex, ce necesită o analiză în detaliu. Din acest motiv, se recomandă o vizită la medicul stomatolog o dată la 6 luni pentru o consultație stomatologică primară sau de specialitate. 

În cadrul unei astfel de consultații stomatologice, specialiștii Dental Repair & Protect vor putea depista în stadiu incipient posibilele probleme dentare cu care vă confruntați, iar tratarea acestora va fi mai facilă, dar și mai puțin dureroasă și costisitoare.

Vă așteptăm cu ușile deschise la clinica noastră pentru o consultație stomatologică, dar și pentru proceduri de estetică dentară, protetică dentară, profilaxie sau implant dentar. Contactați-ne cu încredere! 

 

Dental check-up